Health Care Training

Health Care Training

Πληροφορίες Εταιρείας

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 από τον Δρ. Μάριο Γεωργίου με κύρια δραστηριότητα την πραγματοποίηση ανοικτών μοριοδοτημένων σεμιναρίων που απευθύνονται προς νοσηλευτές, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων σεμιναρίων νοσηλευτικής θεματολογίας σε όλα τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Κύπρου.

 

Παράλληλα, η εταιρεία ξεκίνησε να διεκπεραιώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε εταιρείες & οργανισμούς στην Κύπρο. Μέσα από τα σεμινάρια αυτά, οι εταιρείες και οι οργανισμοί άρχισαν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους, ζητώντας μας να τους προμηθεύσουμε κουτιά πρώτων βοηθειών για τις εγκαταστάσεις και τα αυτοκίνητα των εταιρειών τους. Εμείς θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, αρχίσαμε να προμηθεύουμε κουτιά πρώτων βοηθειών από την Αγγλία, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τα πρότυπα Υγείας & Ασφαλείας του Υπουργείου Εργασίας της Κύπρου.

 

Τέλος, θέλοντας να διευκολύνουμε και να διασφαλίσουμε πλήρως ότι οι εταιρικοί μας πελάτες θα είναι απολύτως συμβατοί με τη νομοθεσία περί ασφάλειας και υγείας, αρχίσαμε να εφαρμόζουμε μια υπηρεσία ελέγχου και αντικατάστασης των υλικών στα κουτιά πρώτων βοηθειών. Με αυτό τον τρόπο, στοχεύσουμε στην διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, αφήνοντας τους μακροχρόνια ευχαριστημένους.