Εκπαιδευτικό Κέντρο Υπέρβαση

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υπέρβαση

Πληροφορίες Εταιρείας

Ο εκπαιδευτικό οργανισμός “Υπέρβαση” δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και μέσω υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών παρέχει αποτελεσματική και αξιόπιστη διδασκαλία στους μαθητές του.

 

Το όραμά μας είναι η παροχή αποτελεσματικής διδασκαλίας μέσα από την οποία θα καλλιεργηθούν όλα τα είδη μάθησης: Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες! Πιστεύουμε πως η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα και γι΄αυτό είμαστε ένα φροντιστήριο που συνδυάζει την ποιότητα με την αξιοπιστία σε κάθε τομέα δράσης.

 

Στοχεύοντας πάντα στη γνωστική ανάπτυξη των μαθητών μας και στην καλλιέργεια βασικών δεξιοτήτων του καθενός ξεχωριστά, είμαστε άρτια οργανωμένοι, ενώ επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους εκπαιδευτικούς μας, φροντίζοντας να έχουν μεράκι για τη διδασκαλία και αγάπη για τους μαθητές.

 

Ο απώτερος στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ώστε οι μαθητές μας να επιτύχουν όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στη μετασχολική ζωή τους, όπου θα χρειαστεί αρκετές φορές να υπερβούν τον εαυτό τους!