Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ

Forum Private School

Πληροφορίες Εταιρείας

Η ίδρυση και η ευδοκίμηση της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής «Φόρουμ» ξεκίνησε ως όραμα του αείμνηστου Κώστα Τζιαπούρα, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην παιδεία και στην εκπαίδευση και εναπόθεσε όλες του τις δυνάμεις στην ίδρυση ενός σχολείου που θα αποτελεί πρότυπο και θα βασίζεται σε αρχές και αξίες.

Ξεκινώντας το 2002 με 2 τμήματα της Α’ τάξης, ακολουθήσαμε μια ανοδική πορεία επιτυχίας, ώστε σήμερα να λειτουργούν στη Σχολή μας 21 τμήματα, προσφέροντας άριστη μόρφωση σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο. Μέσα σε ένα φιλικό, καταπράσινο περιβάλλον και παράλληλα σε κομβικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, η Σχολή μας εξυπηρετεί μαθητές και μαθήτριες από όλες τις περιοχές.

Έναυσμα για την ίδρυση της Σχολής υπήρξε η επιτυχής λειτουργία του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου «Φόρουμ», ενός από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα φροντιστήρια της Κύπρου. Το 2010, με συνεχιστές του οράματος του ιδρυτή, τα τρία παιδιά του, την Αντιγόνη, τον Γιώργο και τον Χρίστο Τζιαπούρα και άξιους συνεργάτες στη Διεύθυνση, εγκαινιάσαμε τα νέα κτήρια, τις σύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες έχουν βραβευτεί στα κρατικά βραβεία Αρχιτεκτονικής.

Σήμερα, η Σχολή «Φόρουμ» μετρά τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις σε όλους τους τομείς.