ΑΡΗΤΗ

Κέντρο Αποκατάστασης Αρήτη

Πληροφορίες Εταιρείας

Το Κέντρο Αρήτη λειτουργεί από το 2010 σε κεντρική τοποθεσία αφού βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά από όλα τα νοσοκομεία της επαρχίας, ιδιωτικά και δημόσια.

Διαθέτει εξήντα κλίνες με ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό σε σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. Επίσης, διαθέτει σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό για την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης στα πλαίσια μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Μέσα από το πρόγραμμα αποκατάστασης ο ασθενής καθίσταται ενεργό σημείο αναφοράς με ουσιαστική συμβολή στη διαδικασία αποθεραπείας. Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται παράλληλα η οικογένεια του ασθενή με σκοπό τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Παρέχουμε νοσηλεία σε ασθενείς που πάσχουν κυρίως από κινητικές παθήσεις όπως κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύμα του νωτιαίου μυελού, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση, νόσο Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ. Επίσης, παρέχουμε θεραπεία για την αντιμετώπιση νευροχειρουργικών και ορθοπεδικών μετεγχειρητικών περιστατικών. Η συνεργασία με μια πλειάδα γιατρών υψηλής κατάρτισης όλων των ειδικοτήτων εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών. Πάνω απ’ολα βέβαια είναι η αγάπη και η φροντίδα όλων των ανθρώπων του Αρήτη προς τους νοσηλευόμενους που ολοκληρώνουν με επιτυχία το έργο αυτό.