Evangelismos Private Hospital

Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Πληροφορίες Εταιρείας

Το προφίλ του νοσοκομείου και η αποστολή μας

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΝΕΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο είναι μια κορυφαία ιατρική μονάδα που δημιουργήθηκε από διακεκριμένους ιατρούς που μοιράζονται μια κοινή ανησυχία για τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στις 10 Ιουνίου 2001, την ημέρα έναρξης του Ευαγγελισμού, το όραμα αυτό έγινε πραγματικότητα, συνεχίζοντας τη λαμπρή πορεία που έχει σφυρηλατηθεί από την ελληνική ιατρική δια μέσου των αιώνων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα κλινικών και διαγνωστικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στην τοπική κοινότητα και πέραν αυτής.

Πολλοί από τους ασθενείς μας είναι επισκέπτες από άλλες χώρες σε διακοπές ή αλλοδαποί που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο. Λόγω αυτής της συνέχειας των αξιών και των ιδανικών του όρκου, εμείς στον Ευαγγελισμό πιστεύουμε ότι η σωστή διάγνωση και θεραπεία των ασθενών δεν επιτυγχάνεται μόνο με την εφαρμογή της επιστήμης στην πράξη, αλλά και με παράλληλη ανάπτυξη παράλληλων σχέσεων (ολοκληρωμένη φροντίδα) Το φάρμακο είναι συνώνυμο της αγάπης του συνανθρώπου μας.

Το νοσοκομείο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ και συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπά της.

Η βελτίωση της κλινικής αποτελεσματικότητας  είναι κεντρική για την επίτευξη του στόχου μας για απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας. Ο Ευαγγελισμός συμβάλλει θετικά στην τακτική οργάνωση εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την υγεία και την ιατρική. Η χώρα μας αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές. Το μέλλον είναι αβέβαιο και όλοι φοβούνται ότι το έργο ενός χρόνου ζωής θα μπορούσε να διακινδυνεύσει. Η πιθανότητα να χάσει ό, τι χρειαζόταν μια ζωή για να οικοδομήσει μπορεί μόνο να σπάσει αυτήν την εμπιστοσύνη. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι σκέψεις αναπόφευκτα μετατρέπονται σε αυτό που είναι πιο πολύτιμο στη ζωή κάποιου. Την οικογένεια, τους γονείς, τα παιδιά, τους φίλους και την ευημερία τους, την ασφάλεια και την υγεία. Το μόνο ερώτημα που τίθεται σε καθέναν από μας είναι:

Πώς μπορώ να ξεπεράσω αυτήν την κρίση; Πρέπει να κρύψω τον εαυτό μου μέχρι να περάσει αυτό το κοινωνικό σοκ ή πρέπει να προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου και να αναλάβω τον κίνδυνο να βελτιώσω το βιοτικό επίπεδο των άλλων;

Με αυτό το σκεπτικό μια ομάδα συμβούλων ιατρών, οι οποίοι έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός για περισσότερο από δέκα χρόνια, έχουν αναλάβει έναν κίνδυνο και με γνώμονα τη γενική κοινότητα που αισθάνεται συντονισμό και υποστήριξη, έχουν καταστήσει την προσωπική ευθύνη για να σώσει το νοσοκομείο από το κλείσιμο.

Ο Ευαγγελισμός έχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ιατρικής περίθαλψης και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κλινικών υπηρεσιών που καλύπτουν τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία. Δεσμευόμαστε να αξιολογήσουμε συνεχώς όλες τις κλινικές υπηρεσίες μας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές προσφέρονται με τα υψηλότερα πρότυπα. Με τέσσερις σύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, 25 εξειδικευμένα τμήματα, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και 32 γιατρούς, ο Ευαγγελισμός είναι εξαιρετικά κατάλληλος για να προσφέρει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες.

Το Τμήμα Έκτακτης Ανάγκης που προσφέρει υπηρεσίες καθημερινά 24 ώρες είναι εξοπλισμένο με μια καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα και  σύγχρονα και καλά εξοπλισμένα ασθενοφόρα. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος της Νέας Διοίκησης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού είναι η ουσιαστική αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι παρούσες ειδικότητες θα ενισχυθούν και θα προστεθούν νέες. Ταυτόχρονα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση του νοσοκομείου, στον σημαντικό ρόλο του και πέραν αυτού, στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον πληθυσμό της Επαρχίας της Πάφου.

Επίσης, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει ήδη βγει με ειδικά πακέτα που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους να επιλέξουν έναν γιατρό και μια θεραπεία βασισμένη στον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο και όχι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό. Η ισορροπία μεταξύ των ιατρών και η κοινωνική ευαισθησία σχετικά με τις ιατρικές αμοιβές είναι εξαιρετικά σημαντική για τους γιατρούς εδώ στον Ευαγγελισμό και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για σημαντική μείωση των ιατρικών τελών. Υποστηρίξτε αυτήν την προσπάθεια. Κρατήστε την Πάφο ζωντανή. Δώστε ένα χέρι βοήθειας στους συμπολίτες μας. Αυτοί οι στόχοι είναι πρωτίστως στις σκέψεις μας.

Το Τμήμα Έκτακτης Ανάγκης που προσφέρει υπηρεσίες καθημερινά 24 ώρες είναι εξοπλισμένο με μια καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα και  σύγχρονα και καλά εξοπλισμένα ασθενοφόρα.

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος της Νέας Διοίκησης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού είναι η ουσιαστική αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι παρούσες ειδικότητες θα ενισχυθούν και θα προστεθούν νέες. Ταυτόχρονα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση του νοσοκομείου, στον σημαντικό ρόλο του και πέραν αυτού, στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον πληθυσμό της Επαρχίας της Πάφου. Επίσης, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει ήδη βγει με ειδικά πακέτα που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους να επιλέξουν έναν γιατρό και μια θεραπεία βασισμένη στον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο και όχι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό. Η ισορροπία μεταξύ των ιατρών και η κοινωνική ευαισθησία σχετικά με τις ιατρικές αμοιβές είναι εξαιρετικά σημαντική για τους γιατρούς εδώ στον Ευαγγελισμό και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για σημαντική μείωση των ιατρικών τελών. Υποστηρίξτε αυτήν την προσπάθεια. Κρατήστε την Πάφο ζωντανή. Δώστε ένα χέρι βοήθειας στους συμπολίτες μας. Αυτοί οι στόχοι είναι πρωτίστως στις σκέψεις μας.