Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Πληροφορίες Εταιρείας

Το Κέντρο Aποκατάστασης Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής λειτουργεί σε έναν υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο Δήμο Αγλαντζιάς, από το 1994. Το Κέντρο μας έχει ως στόχο την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών σε άτομα κάθε ηλικίας, είτε νοσηλεύονται στο Κέντρο Aποκατάστασης ως εσωτερικοί, είτε ως εξωτερικοί  ασθενείς.

 

Το Κέντρο Αποκατάστασης  Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής είναι  στελεχωμένο με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και απευθύνεται σε ασθενείς  που μετά από νοσήματα ή ατυχήματα έχουν ανάγκη ιατρικής παρακολούθησης, νοσηλευτικής φροντίδας, αποθεραπείας και αποκατάστασης.

 

 

Έχοντας στη διάθεσή μας τον πιο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, στοχεύουμε σε μια άμεση και αποτελεσματική αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και συνέπεια. Ξεκινώντας από την αξιολόγηση του προβλήματός του, διαμορφώνουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών  που θα οδηγήσει τελικά στην πλήρη αποθεραπεία ή στην κατά το δυνατόν βελτίωση της ποιότητας ζωής του.