ΜΠΑΜΠΙΝΙΤΟ

ΜΠΑΜΠΙΝΙΤΟ

Πληροφορίες Εταιρείας

Το νηπιαγωγείο μας σχεδιάστηκε και οικοδομήθηκε  σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για την παραμονή των παιδιών από 3 μηνών μέχρι 5 χρονών με μεγάλους φωτεινούς και ασφαλείς χώρους.

Πληροί όλες τις εκπαιδευτικές, πολεοδομικές, υγειονομικές και πυροσβεστικές απαιτήσεις ασφάλειας και προστασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Άρτια εκπαιδευμένο πτυχιούχο και διπλωματούχο προσωπικό, μεγάλες ηλιόλουστες αίθουσες διδασκαλίας με όλα τα απαραίτητα εκπαιδευτικά μέσα και παιχνίδια που συνεχώς ανανεώνονται.

Διαθέτουμε μεγάλους εξωτερικούς χώρους για κάθε ηλικία με παιχνίδια, πάτωμα ασφαλείας και περιφραγμένο χώρο για περισσότερη ασφάλεια των παιδιών σας.

Με ζήλο και αφοσίωση στο «λειτούργημα» όχι επάγγελμα που επιτελούμε με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την αγάπη, τρυφερότητα, καλοσύνη, ευγένεια, αφάνταστη υπομονή και πραότητα είναι τα «όπλα» μας για να διαπλάσουμε την εύπλαστη παιδική ψυχή.
Φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη φυσικότητα και αγάπη όπου επικρατεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ασφάλειας και αλληλοσεβασμού. Πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθαριότητα και συνθήκες υγιεινής.

Αν δίναμε ένα ορισμό για το παιδί σύμφωνα με τους παιδαγωγούς θα μπορούσαμε να πούμε:  «Το παιδί είναι το γέλιο που ομορφαίνει την ζωή, όποιο να’ ναι, όπου να’ ναι. Το παιδί είναι το αύριο που θα΄ ρθει».