ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Ι. ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗ

Αλλαντικά Κιτρομηλίδη

Πληροφορίες Εταιρείας

Με εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες και με το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό, κρατάμε την υπόσχεση μας για ένα ζηλευτό αποτέλεσμα, το οποίο φαίνεται σε κάθε προϊόν μας.

Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη του καταναλωτή μέσα από κάθε συσκευασία μας. Οι προδιαγραφές ποιότητας HACCP και ο συνεχής έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής, διασφαλίζουν την ποιότητα που παρέχουμε.

Δώσαμε στα προϊόντα μας, τη δική μας ταυτότητα χρησιμοποιώντας φρέσκα κρέατα του τόπου μας, φτιάχνοντας έτσι προσεγμένα ποιοτικά αλλάντικά με τα οποία θα γίνουν η πρώτη επιλογή του κάθε καταναλωτή!

Η γκάμα των αλλαντικών μας εγγυάται την ίδια ασυναγώνιστη ποιότητα σε κάθε συσκευασία, και σας προσκαλεί να γευθείτε την δική μας επιλογή στο τραπέζι σας.

Έχοντας ως πρότυπο ακαταμάχητες χωριάτικες συνταγές του τόπου μας, παρασκευάζουμε τα παραδοσιακά προϊόντα μας με περισσή κυπριακή νοστιμιά.

Έχουμε πάντα σαν πρώτο μας μέλημα να κερδίσουμε τον καταναλωτή με την πρώτη δοκιμή και διασφαλίζοντας την ποιότητα, να κάνουμε τις ζηλευτές μας γεύσεις απαραίτητες για το τραπέζι σας καθημερινά!