Νηπιαγωγείο the hills

CH & CH THE HILLS LTD

Πληροφορίες Εταιρείας

Η προσωπική εμπειρία μας ως νηπιαγωγοί και η επιθυμία μας για τη μέγιστη δυνατή παροχή ενός χώρου ανώτερου σε υλικοτεχνική αλλά και αισθητική, αποτέλεσαν τις βάσεις για τον σχεδιασμό του the hills. Ένα οίκημα χτισμένο έξω από τον θόρυβο της πόλης, με ήρεμα, γήινα χρώματα που παραπέμπει στο φυσικό κόσμο και την ομαλή και ήρεμη διαβίωσή μας σε αυτόν. Τα παιδιά του the hills αποτελούν τους μικρούς κατοίκους ενός χώρου ο οποίος περιτριγυρίζεται από τους πράσινους λόφους της Αγλαντζιάς μας..!

 

Το κτήριο του the hills αποτελείται από τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, πενήντα και εξήντα τετραγωνικών μέτρων. Ηλικιακές ομάδες απασχόλησης: 2-3χρ., 3-4χρ. και 4-5χρ.. Όλες οι αίθουσες είναι αυτόνομες σε αποθήκευση εκπαιδευτικού υλικού και φυσικά τουαλέτες παιδιών.

 

To the hills έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ένα εγκεκριμένο τμήμα διδασκαλίας για τις ηλικίες 4-6 χρ. (μικτό τμήμα με προδημοτική τάξη).  Το κάθε τμήμα αποτελείται από τον ηλικιακά κατάλληλο αριθμό  παιδιών όπως αυτός διέπεται από τον πιο πάνω φορέα.

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 στο the hills έχει προστεθεί νέο βρεφοκομικό τμήμα. Το τμήμα δημιουργήθηκε για παιδιά ηλικίας τεσσάρων μηνών εώς δύο χρόνων. Κρεβατάκια για τον πρωινό και μεσημεριανό ύπνο (κατάλληλα για την ηλικία αυτή), αναπροσαρμογή φωτισμού με βάση το κλίμα που χρειάζεται κάθε ώρα, χώρος παιχνιδιού, είναι μερικά από τα όσα προσφέρει η συγκεκριμένη αίθουσα.