Κυριάκος Δημητριάδης MD Msc

Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Τραυματολόγος

Πληροφορίες Εταιρείας

Το ιατρείο ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματολογίας βρίσκεται στην Έγκωμη, στο δρόμο του Ιδιωτικού Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο». Λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 και εγκαινιάσθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2013. Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Κυριάκος Δημητριάδης έχει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων αντιμετώπισης των παθήσεων μυοσκελετικού, τόσο των χρόνιων όσο και του τραύματος, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την βέλτιστη θεραπευτική επιλογή, αλλά και την εφαρμογή της χειρουργικής θεραπείας με ελάχιστα επεμβατικές ή αρθροσκοπικές μεθόδους. Σκοπός, είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ασθενείς ανάλογα με τις ανάγκες τους. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχουν αναπτυχθεί συνεργασίες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με φυσικοθεραπευτές, με Ιατρικά Κέντρα και Ιδιωτικά Νοσοκομεία που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, άριστες συνθήκες χειρουργείου και πρότυπες υπηρεσίες νοσηλείας.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο ένα νέο υπερσύγχρονο ακτινολογικό σύστημα, με σκοπό την έγκαιρη και σαφή διάγνωση περιστατικών με ορθοπαιδικά προβλήματα. Πρόκειται για το σύστημα εκπομπής ΜΕΧ+100 το οποίο συνδυάζεται με ψηφιακό panel 1717SGC/SCC (Digital retrofit panel for stationary xray) της Εconet Germany, ένα απεικονιστικό σύστημα υψηλής ευκρίνειας που υπόσχεται άριστες ψηφιακές ακτινογραφίες. Αποτελεί ένα ψηφιακό σύστημα υπερύψηλης ευαισθησίας με αυτόματο σύστημα υπολογισμού της δόσης, το οποίο διασφαλίζει ότι οι λήψεις λαμβάνονται με την ελάχιστη δυνατή δόση ακτινοβολίας, σε συνδυασμό πάντα με τη μέγιστη διακριτική ικανότητα και άριστης ποιότητας ακτινογραφίες.

Το Ιατρείο διαθέτει σύγχρονο σύστημα υπερήχων υψηλής ευκρίνειας Sonoscape S22, για την διάγνωση και παρακολούθηση μυϊκών και τενόντιων τραυματισμών και παθήσεων και για θεραπευτικές παρεμβάσεις όπως καθοδήγηση και τοπικές εκχύσεις φαρμάκων. Στο χώρο του Ιατρείου εφαρμόζονται σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι αυτόλογων βιολογικών αυξητικών παραγόντων PRP, για τη θεραπεία χρόνιων τενοντοπάθειων, μυϊκών θλάσεων και αρθρίτιδας.