MP VENTUS COMPUTERS LTD

MP VENTUS COMPUTERS LTD

Πληροφορίες Εταιρείας

Η MP Ventus Computers ltd έχει σαν έδρα της τη Δερύνεια. Ιδρύθηκε το 2000 και σήμερα διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης στο δρόμο Παραλιμνίου Δερύνειας. Στον ιδιόκτητο αυτό χώρο συνολικής έκτασης 450τ.μ. στεγάζονται επίσης τα γραφεία της εταιρείας καθώς και το εργαστήριό τής.

Τα τελευταία 16 χρόνια η εταιρεία είναι GOLD PARTNER της HP και κατατάσσεται μεταξύ των 20 εταιρειών στην Κύπρο (η μοναδική στην επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου) που διαθέτει αυτή την πιστοποίηση. Η πιστοποίηση αυτή δίνεται από την HP σε εταιρείες που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει (και που περιλαμβάνουν πιστοποιήσεις μέσω ετήσιων εξετάσεων του προσωπικού της εταιρείας) και ουσιαστικά παρέχει την ασφάλεια στους πελάτες ότι ο πιστοποιημένος συνεργάτης της, μπορεί να παρέχει και να υποστηρίζει τις σωστές λύσεις. Αυτό, πάντα με την συνεχή υποστήριξη αλλά και αυστηρή επιτήρηση της HP.

Η MP Ventus Computers είναι επιχειρηματικός συνεργάτης της CYTA και παρέχει εγκατάσταση, ρύθμιση και υποστήριξη των όλων των τηλεπικοινωνιακών επιχειρηματικών προϊόντων. Επιπρόσθετα διαθέτει στο κατάστημα της και όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης.

Από την αρχή της λειτουργίας της η MP Ventus Computers ltd είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης τα POWERSOFT παρέχοντας και υποστηρίζοντας όλες τις λύσεις νέφους που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία.

Στο κατάστημα λιανικής πώλησης που διαθέτει, ο καταναλωτής μπορεί να βρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της HP, SONY, HPE, TPLINK, TRUST, MICROSOFT, TOSHIBA, DELL, LENOVO, DEVOLO, XIAOMI, SAMSUNG κ.α.

Η εταιρεία εργοδοτεί 6 άτομα. Διαθέτει τεχνικό τμήμα με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.