Παξιμάδια Έλενα Λτδ

Παξιμάδια Έλενα Λτδ

Πληροφορίες Εταιρείας

Μια ιστορία γεμάτη γεύσεις και παράδοση

Είναι μια ιστορία βγαλμένη από την παράδοσή μας. Μια ιστορία γεμάτη με γεύσεις κι απολαύσεις, τόσο γνώριμες και τόσο μοναδικές! Είναι μια ιστορία καθαρά κυπριακή, εμποτισμένη με τις αξίες, το όραμα, την αυθεντική τιμιότητα και την εργατικότητα του κυπριακού λαού! Αυτή είναι η ιστορία που εξιστορεί η νέα επικοινωνία των Παξιμαδιών Έλενας.

 

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ένα ξεκίνημα γεμάτο αγάπη

Πρωταγωνιστές της ιστορίας, ο Γιάννος, ένας άντρας με αξίες, θέληση και το όραμα να προοδεύσει κι η Έλενα η γυναίκα που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και μαζί του να φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια κι ένα σπίτι γεμάτο μυρωδιές από την Κύπρο μας.

 

Η βάφτιση, το ζυμωτήρι και το όραμα

Ο Γιάννος, στην προσπάθειά του επεκτείνει την επιχείρησή τους, αγόρασε ένα ζυμωτήρι με τα λεφτά της βάφτισης της κόρης τους. Αν και η Έλενα έκανε 3 μέρες να του μιλήσει, η απόφασή του αποδείχθηκε σωστή. Αυτό το περιστατικό ήταν και το εναρκτήριο βήμα για την επιτυχία.

 

Η εταιρεία και η πορεία της στη σύγχρονη εποχή

Ο Γιάννος σύντομα ίδρυσε την εταιρεία “Γ.Ε. Βασιλείου” την οποία μετονόμασε σε “ΕΛΕΝΑ” , όπως τη σύζυγό του αλλά και τιμής ένεκεν στη γιαγιά Ελένη, η οποία τους έδωσε τα μυστικά των συνταγών που χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα για τα λαχταριστά, κυπριακά παξιμάδια. Τα Παξιμάδια Έλενας συμμορφώνονται επίσης με τους κανονισμούς διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 ενώ διεξάγονται συνεχείς μικροβιολογικοί έλεγχοι και χημικές αναλύσεις προκειμένου να διασφαλίζεται πάντα η ποιότητά τους.

Τα Παξιμάδια Έλενας, μέσα από τη συνεργασία τους με την εταιρεία διανομής CAPapaellinas, από μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση στο Παλιομέτοχο, επεκτάθηκαν σε όλη την Κύπρο! Έτσι, μπήκαν στα σπίτια μας, στην καθημερινότητα και τις συνήθειές μας. Έγιναν μέρος της απόλαυσης του καφέ μας, της καλής παρέας ή ενός διαλείμματος.