Υπεραγορά Κκολιάς

Supermarket Kkolias

Πληροφορίες Εταιρείας

Η Υπεραγορά Κκολιάς ξεκίνησε την λειτουργία της το 1980 στην Λακατάμια με ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα των 300 τ.μ., αλλά με ποικιλία και οργάνωση η οποία ξεχώριζε και υπερείχε των άλλων Υπεραγορών. Το 1995 η Υπεραγορά μεταφέρεται σε καινούριο κτιριακό συγκρότημα με συνολικό εμβαδόν 1300 τ.μ. (Ισόγειο-Μεσοπάτωμα), και με 170 θέσεις στάθμευσης. Σύντομα καθιερώνεται ως μία από τις μεγάλες Υπεραγορές.

Η εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας, ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού είναι συνεχείς ώστε να μπορεί να προσφέρει σε εσάς, τους πελάτες της εξυπηρέτηση, ποιότητα σε ένα ευχάριστο, άνετο και φιλικό περιβάλλον με την έντονη προσωπική παρουσία της διεύθυνσης να είναι έτοιμη να σας παρέχει κάθε βοήθεια όπου χρειάζεστε.

Στην μακρόχρονη λειτουργία της Υπεραγοράς έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε τους πελάτες μας προσέχοντας πάντοτε να ικανοποιούμε τις προσωπικές απαιτήσεις και προτιμήσεις τους, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων στα ράφια της Υπεραγοράς καθώς και στα διάφορα τμήματα της.

Από την έναρξη της λειτουργίας της Υπεραγοράς μέχρι σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι οι χαμηλές τιμές και οι αμέτρητες προσφορές. Το αίσθημα της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας που κυριαρχεί στο χώρο, η άφθονη ποικιλία προϊόντων, και φυσικά η υψηλή ποιότητα η οποία για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα γίνονται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σας εξασφαλίζουν ότι παίρνετε το καλύτερο.

Επενδύσαμε στη φιλικότητα, στην οικειότητα και γνωριμία με τον πελάτη, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, βεβαιώνοντάς τον ότι έχουμε φροντίσει γι’ αυτόν, και λειτουργούμε με γνώμονα το δικό του συμφέρον.

Μετά από τις σχετικές Παγκύπριες έρευνες του διεξήχθησαν από το Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Καταναλωτών, η Υπεραγορά έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο φθηνές Υπεραγορές στην Κύπρο, αφού προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ χαμηλές τιμές και αρκετά από αυτά προσφορά.

Ψωνίζοντας από την Υπεραγορά Κκολιάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τα πιο γρήγορα ψώνια λόγω των λογικών διαστάσεων της Υπεραγοράς αλλά και της εύκολης πρόσβασης στους άνετους και ευρύχωρους χώρους στάθμευσης.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των προσδοκιών και εξυπηρέτησής σας, με ζεστό χαμόγελο, φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση από τη διεύθυνση και το προσωπικό.

1 Διαθέσιμη/ες Θέση/εις Εργασίας