Άρχισαν οι νέες πληρωμές των ειδικών επιδομάτων

Μεγάλο μέρος των προβλημάτων που είχαν προκύψει την προηγούμενη φορά έχουν διορθωθεί.

 

Άρχισαν οι πληρωμές του Υπουργείου Εργασίας για τα Ειδικά Επιδόματα, την άδεια ασθενείας, τους αυτοτελώς εργαζόμενους, αλλά και την ειδική φροντίδα.

 

Οι δικαιούχοι θα δουν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με το προβλεπόμενο ποσό, αναλόγως του υπολογισμού που έχει γίνει, όπως και τον προηγούμενο μήνα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο, μεγάλο μέρος των προβλημάτων που είχε προκύψει την πρώτη φορά έχουν ήδη διορθωθεί, ενώ έχει προχωρήσει και η διαδικασία ταυτοποίησης δικαιούχων με τους οποίους είχε προκύψει εμπλοκή.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές μισθωτών επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πλήρους ή μερικής αναστολής εργασιών, ενώ τις ίδιες ημέρες αναμένονται και τα επιδόματα για όσους

 

Την ίδια περίοδο αναμένεται να καταβληθούν τα επιδόματα σε όσους ήταν εγγεγραμμένοι ως κανονικοί άνεργοι και λάμβαναν ανεργιακό επίδομα, για το οποίο είχε εξαντλήσει το δικαίωμα για πληρωμή έναν από τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο ή Απρίλιο της φετινής χρονιάς. 2020.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας, η φοιτητική χορηγία αναμένεται να πληρωθεί κανονικά στους δικαιούχους, χωρίς καθυστερήσεις.

 

Πηγή: economytoday.sigmalive.com