PHBC CORPORATION LTD

PHBC CORPORATION LTD

Πληροφορίες Εταιρείας

Η Phoenix Business Communication ιδρύθηκε μετά από την απαίτηση της αγοράς, των τοπικών καταναλωτών και των επιχειρήσεων, για μια πιο αποτελεσματική και προσωπική πινελιά στο χώρο του marketing και των πωλήσεων. Είμαστε η κινητήρια δύναμη που πάντα πετυχαίνει,εφαρμόζοντας προωθητικές ενέργειες για πωλήσεις απ’ ευθείας στους καταναλωτές.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλότερες αποδόσεις στην ανάπτυξη πελατολογίου αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται,από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας στον τομέα του marketing.

Αυτό έχει ήδη αποφέρει τεράστια αποτελέσματα στους πελάτες μας και έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο συνεργατών, το οποίο η εταιρεία μας αποσκοπεί να επεκτείνει ακόμη περισσότερο.

Οι βασικές αξίες μας είναι, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, η επαγγελματική και ατομική ανάπτυξη των συνεργατών, όπως και η συνεχής εκπαίδευσή τους.

Η Αποστολη Μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους επιτυχόντες υποψηφίους μια μοναδική ευκαιρία στο να επιτύχουν σε ένα από τα καλύτερα προοδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης παγκοσμίως, που ανέπτυξε χιλιάδες ανθρώπους στην επίτευξη όχι μόνο των προσωπικών τους στόχων αλλά και της επαγγελματικής τους καριέρας.